Omron inhalators, CompAir NE-C28P smidzinātājs

Pieejamība: Izpārdots
ID: 20151
Produkta kods: CompAir NE-C28P

87.12€
(Bez PVN: 72.00€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

CompAir NE-C28P inhalators

Uzticamais Omron CompAIR NE-C28P smidzinātājs inhalators nodrošina augstu funkcionalitāti un efektivitāti elpošanas terapijā. Tā ir kvalitatīva medicīniskā iekārta, kas izstrādāta sadarbībā ar speciālistiem, kas nodarbojas ar elpceļu slimību ārstēšanu. Produkts ir aprīkots ar enerģijas taupīšanas sistēmu, tāpēc varat to izmantot ilgu laiku. Darbības efektivitāti, cita starpā, ietekmē optimālais spiediens un izsmidzināšanas ātrums. Kompresora inhalators NE-C28P ir pieejams ar pilnu komplektu, kas ietver visas nepieciešamās sastāvdaļas. Papildu priekšrocība ir praktiskā soma, kas atvieglos pārnēsāšanu. Produkts izceļas ar ārkārtīgi vienkāršu darbību. Tas ir paredzēts pieaugušajiem, kā arī bērniem.

 

Īpaši efektīvs smidzinātājs

CompAIR smidzinātāja jaudīgais kompresors nodrošina visu nepieciešamo efektīvai zāļu piegādei. Ierīce izmanto virtuālo vārstu tehnoloģiju Virtual Valve, kas pielāgojas mūsu elpošanai. Turklāt šī tehnoloģija nodrošina efektivitāti un samazina zāļu zudumus. Pateicoties tam, inhalators NE-C28P pārsteidz ar savu efektīvu darbību, piemērots apakšējo elpceļu slimībām, tādām kā astma, HOPS, cistiskā fibroze, emfizēma vai alerģiskas slimības.

Produkta īpašības

  • Ļoti efektīvs smidzinātājs biežai lietošanai
  • Uzlabotā vārstu tehnoloģija (AVT) palielina iedvesmas laikā ievadīto zāļu daudzumu un samazina zāļu zudumu izelpas laikā, optimizējot plūsmu
  • Efektīva zāļu nogulsnēšanās plaušās bronhīta, bronhiolīta, HOPS un astmas ārstēšanā
  • Daļiņu izmērs: 2,65 µm
  • Izturīgs un izturīgs kompresors
  • Paredzēts mājas lietošanai visai ģimenei medicīnas iestādēs
  • Garantija: 5 gadi

 

Zāļu krūzes ietilpība2-7 ml
MMAD aerosola daļiņu vidējais izmērs2,65 µm
Vidējais izsmidzināšanas ātrums ml0,12 ml / min
Uzglabāšanas nosacījumi-20 ° C līdz + 60 ° C
Uzglabāšanas mitrums10 līdz 95%
Skaļuma līmenis55 dB
Elektrības patēriņš140 VA
Jauda220–230 V ~ 50 Hz
Izmēridiametrs 180 x augstums 104 mm
Svari1,3 kg
Komplektā ietilpstKompresors, smidzinātājs, gaisa caurule, bērnu maska, pieaugušo maska, iemutne, deguna uzgalis, 5gab maiņas filtri, uzglabāšanas maisiņš, lietošanas instrukcija
garantija5 gadi 

 

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums