Omron Inhalator, A3 Complete kompresora smidzinātājs

Pieejamība: Izpārdots
ID: 20149
Produkta kods: A3 Complete

76.23€
(Bez PVN: 63.00€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

Omron A3 Complete inhalators

Kompresora inhalators Omron A3 Complete ir uzticams smidzinātājs, kas paredzēts efektīvai apakšējo, vidējo un augšējo elpceļu ārstēšanai.Produkts ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu pacientam pilnvērtīgu lietošanas komfortu. Omron A3 Complete ir jaunas paaudzes smidzinātājs. Tās darbību var lieliski saskaņot ar konkrētās slimības smagumu. Tam ir īpašs aprīkojums, kas pielāgots gan pieaugušo, gan bērnu vajadzībām.

 

Unikāls 3in1 smidzinātājs

Omron A3 Complete ir inovatīvs inhalators ar 3 pakāpju regulējamu smidzinātāju. Tas var radīt daļiņu izmēra aerosolu, kas ļauj visefektīvāk nogādāt zāles izvēlētajās elpošanas trakta vietās. Caur medikamentu kanālu sūknētās zāles sajaucas ar kompresora sūkņa radīto saspiesto gaisu. Sajaucot ar saspiestu gaisu, tas tiek pārveidots par smalkām daļiņām un, saskaroties ar vārstu, tiek izsmidzināts. Tas iekļūst dziļi plaušās un ļauj ātri atbrīvot augšējos elpceļus. Omron A3 Complete nodrošina ērtu un visaptverošu astmas, hroniska bronhīta, hroniskas obstruktīvas plaušu slimības, alerģiju un citu elpceļu slimību terapiju.

 

 

Ierīces īpašības

  • Inovatīvs smidzinātājs ar 3 pakāpju izsmidzināšanas iestatījumu
  • Visaptveroša atsevišķu elpceļu sekciju ārstēšana
  • Praktisks "rokturis" ierīces pārnēsāšanai
  • Vienkārša ierīces darbība
  • Smidzinātājs ar skalu ērtai dozēšanai
  • Bagātīgs aprīkojums

 

Zāļu krūzes ietilpība2-12 ml
MMAD aerosola daļiņu vidējais izmērs1. pozīcija: 10 µm 2. pozīcija: 5 µm 3. pozīcija: 3 µm
Vidējais izsmidzināšanas ātrums ml1. pozīcija: 0,7 ml / min. 2. pozīcija: 0,5 ml / min. 3. pozīcija: 0,3 ml / min
Regulē ieelpošanas ātrumu
Uzglabāšanas nosacījumi-20 ℃ līdz 70 ℃
Uzglabāšanas mitrums5% līdz 95%
Skaļuma līmenis65 dB
Jauda230V ~ 50Hz
Izmēri20,5 x 24 x 15 cm
Svari1,3 kg
Komplektā ietilpstKompresors, smidzinātāja komplekts, gaisa caurule, iemutne, pieaugušo maska, bērnu maska, deguna uzgalis, maiņstrāvas adapteris
garantija5 gadi 

 

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums