Skābekļa koncentrators Solano - Lumino Home

Pieejamība: Izpārdots
ID: 15744
Produkta kods: koncentrators Solano - Lumino Home
Svītrkods: 697333081204

599.89€
850.99€
(Bez PVN: 495.78€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

Solano - Lumino Home - skābekļa ražošanas iekārta elpošanas un skābekļa uzņemšanai. Iekārtai ir palielināta jauda un tā ir paredzēta gan profesionālai lietošanai gan mājas apstākļiem. Veicot elpošanu ar Solano - Lumino Home palīdzību uzlabojas plaušu darbība un citu orgānu funkcionēšana.

Mobilais skābekļa koncentrators  Solano - Lumino Home: Iekārta paredzēta jebkuram, kurš vēlas dzīvot veselīgi, pilnvērtīgi un ilgi. Izmantojama klīnikās, doktorātos, pansionātos, sporta centros, uzņēmumos un mājas apstākļos. Lietot pacientiem ar elpošanas traucējumiem vai palielinātu enerģiju un darba spējas. Ierīce nokomplektēta ar masku, kanulām un papildus aksesuāriem, lietošanas instrukciju un garantiju 2 gadiem, tā ir gatava lietošanai, iepildiet tikai rezervuārā tīru ūdeni.

Solano - Lumino Home cena ir ļoti demokrātiska un pieejama plašam lietotāju lokam. Šīs iekārtas analogi var maksāt vairākas reizes dārgāk nekā dotais modelis. Tāpēc tieši šis modelis mums ir viens no populārākajiem un pieprasītākajiem!

Skābekļa koncentrators ir medicīniska ierīce, tās darbības pamatā ir kompresors un ceolīta granulu filtrs, kas atdala slāpekli no gaisa, augstā koncentrācijā izvada caur skābekļa padeves masku skābekli, ko atdala no gaisa, virpirms to attīrot no putekļiem un piesārņojuma. Atmosfēras gaisā slāpeklis ir 79%, bet gaiss ir 21%. Tiem cilvēkiem, kam vīrusa infekcijas vai hronisku plaušu slimības rezultātā organisms netiek pietiekoši apgādāts ar skābekli, šādas ierīces iegāde nodrošina pastāvīgu skābekļa terapiju arī privātos un mājas apstākļos. 90-97% koncentrācijā skābeklis tiek padots caur sejas masku vai kanulām elpošanai. Ieelpo dzīvi!

Tehniskie dati :

 

Jauda (skābekļa plūsma) - 0.5L~5L/Min Tīrība - 93% ± 3% (3LPM) Skaņas līmenis - ≦ 45db

Jauda : 400W

Barošanas avots: AC230V, 50Hz; AC220V/110V (±10%), 50/60Hz (±1Hz) Darbības režīms - poga / tālvadības pults Smidzināšanas funkcija - √

Vienlaicīgi var lietot 2 pacienti Neto svars - 20 kg izmērs - 400mm × 420mm × 790mm Trauksme - atgādinājums par filtra tīrību, iebūvēts trauksmes signāls par strāvas padevi, kompresora pārkaršanas apturēšanas/ trauksme LED displejs - pašreizējais darba laiks, kopējais darba laiks, iepriekš iestatītais laiks, tīrības dati, plūsmas ātruma dati

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums