Skābekļa koncentrators - Solano Labs - Piccolo

Pieejamība: Pieejams pēc 24 h
ID: 15743
Produkta kods: koncentrators - Solano Labs - Piccolo
Svītrkods: 697333081198

374.00€
499.00€
(Bez PVN: 309.09€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

Solano Piccolo FM 1J ir neliela izmēra pārnēsājama skābekļa ražošanas iekārta elpošanai un skābekļa uzņemšanai. Šī ir populārākā un pieprasītākā mājsaimniecībās izmantojamā iekārta!

1 litra Mobilais skābekļa koncentrators Solano Piccolo FM 1J  Iekārtai ir palielināta jauda un tā ir paredzēta mājas apstākļiem. Veicot elpošanu ar Solano Piccolo FM 1J palīdzību uzlabojas plaušu darbība un citu orgānu funkcionēšana.

Mobilais skābekļa koncentrators Solano Piccolo FM 1J: Iekārta paredzēta jebkuram, kurš vēlas dzīvot veselīgi, pilnvērtīgi un ilgi.
Izmantojama sporta centros, uzņēmumos un mājas apstākļos. Vienkārša lietošanā ar LED ekrānu.

Mājās, darbā un ārstniecības iestādēs izmantojams skābekļa koncentrators skābekļa ražošanai, lai atvieglinātu elpošanu, uzlabotu pašsajūtu un sniegtu papildus enerģiju.  Ierīce nokomplektēta ar masku, kanulām un papildus aksesuāriem, lietošanas instrukciju un garantiju, tā ir gatava lietošanai uzpildiet tikai rezervuāru ar tīru ūdeni.

Solano Piccolo FM 1J cena ir ļoti demokrātiska un pieejama plašam lietotāju lokam. Šīs iekārtas analogi var maksāt vairākas reizes dārgāk nekā dotais modelis!

Skābekļa koncentrators ir medicīniska ierīce. Tās darbības pamatā ir kompresors un ceolīta granulu filtrs, kas atdala slāpekli no gaisa, augstā koncentrācijā izvada caur skābekļa padeves masku skābekli, ko atdala no gaisa, virpirms to attīrot no putekļiem un piesārņojuma. Atmosfēras gaisā slāpeklis ir 79%, bet gaiss ir 21%. Tiem cilvēkiem, kam vīrusa infekcijas vai hronisku plaušu slimības rezultātā organisms netiek pietiekoši apgādāts ar skābekli, šādas ierīces iegāde nodrošina pastāvīgu skābekļa terapiju arī privātos un mājas apstākļos. 90-97% koncentrācijā skābeklis tiek padots caur sejas masku vai kanulām elpošanai. 

CE sertifikāts

 

Tehniskie dati :

 

Jauda (skābekļa plūsma) - 0,5L ~ 1L / min

Tīrības pakāpe - 93% ± 3% 1LPM)

Skaņas līmenis - ≦ 54db

Darbības režīms - poga / tālvadības pults

Smidzināšanas funkcija - √

Neto svars - 6 kg

Izmērs - 280mm × 192mm × 300mm

Trauksme - atgādinājums par filtra tīrību, iebūvēts trauksmes signāls par strāvas padevi, kompresora pārkaršanas apturēšanas trauksme

LED displejs - pašreizējais darba laiks, kopējais darba laiks, iepriekš iestatītais laiks, tīrības dati, plūsmas ātruma dati

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums