Particle Pal Pro Picture of Health - Eļļas kvalitātes noteicējs

Pieejamība: Izpārdots
ID: 331463
Produkta kods: 4719003330098
Svītrkods: 4719003330098

17,324.00€
(Bez PVN: 14,317.36€)

Piegādes iespējas

Preces saņemšana:

2-12 darba dienu laikā;

 

      Imagem

Preces apraksts

Apraksts:

Particle Pal Pro tiek izmantota jauna digitālās attēlveidošanas tehnoloģija, kas sniedz labāku ieskatu par daļiņu lielumu un veidu jebkurā eļļas sistēmā. Gaisa burbuļu likvidēšana un formas atpazīšana sniedz pamatcēloņu daļiņu analīzi. Atlikušais eļļas kalpošanas laiks un ūdens satura sensori papildina iepakojumu. 

Tehniskā specifikācija:

Digitālā attēlveidošana

Daļiņu skaitītāja tehnoloģijas pārskati 4, 6, 14, 21, 38, 70 un >100 mikronu izmēri, gaisa burbulis un ūdens piliens. Tīrības rādījumi atbilstoši ISO 4406, NAS 1638 un SAE AS4059. Daļiņu forma atpazīšana un skaits uz ml: noguruma nodilums, slīdēšana, nodilumu un šķiedru griešana. Augstas viskozitātes sūknis, kas ļauj testēt eļļas 2400 cts. Pilns Windows planšetdators, savienojamība un krātuve. Atlikušās eļļas kalpošanas laika displejs, turbīna, hidraulika, pārnesums, gāze Dzinēju, turbīnu, kompresoru un dīzeļdzinēju eļļas. Datu bāze vairāk nekā 500 jau profilētu eļļu, pašprofilēšanas iespēja pievienot vairāk eļļas datu bāzei. Ūdens saturs tiek parādīts kā %RH. Piederumu futrālis, kurā ir kolbas, vakuumsūknis un dažādi piederumi, lai nodrošinātu kontrolētu eļļas pārbaudi paraugi.

 

Šķidruma saderībaSintētiskās eļļas, organiskās eļļas, minerāleļļas un dīzeļdegviela (2400 cSt viskozitātes robeža)
Parādīt informācijuCietās daļiņas: ISO 4406, SAE AS4059 & NAS 1638, burbuļu likvidēšanas un daļiņu nodiluma analīze.
Ūdens: relatīvais mitrums (RH%).
Eļļas stāvoklis: izmanto Tan Delta eļļas glābšanas sensoru, lai noteiktu jebkuras profilētās eļļas atlikušo kalpošanas laiku.
Darbības režīmiAugstspiediena dzīvās sistēmas paraugu ņemšana (līdz 350 bāriem) - izmantojot augstspiediena adapteri.
Pudeļu paraugu ņemšana un tvertnes paraugu ņemšana.
DatiVisi dati, kas tiek glabāti lokāli un dublēti neklātienē. Eksportēt uz . CSV vai PDF fails
Kalibrēšanas500 eļļas, kas profilētas ar iespēju paškalibrēt jebkuru eļļu, arī iekļauta, izmantojot vienreizēju rutīnu.

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums